- بریدن ایزوگام : بریدن و سوراخ کردن ایزوگام ، و استفاده از ابزارهای متناسب با این عمل ، روی ایزوگام اجرا شده نادرست است . ملات درست کردن ، روی ایزوگام غلط است .
- همپوشانی لایه ها : اورلپ یا همپوشانی لایه ها ده سانتیمتر در نظر گرفته شود . توصیه میشود اورلپ لایه ها با نزدیک شدن به کفشور یا مجرای خروجی آب به ۱۵ سانتیمتر افزایش یافته و با نزدیک شدن به خط تاج سقف به ۱۰ سانتیمتر استاندارد برسد . شعله و جوش دادن لایه ها به یکدیگر باید طوری باشد که مانع عبور و جمع شدن آب ، روی لایه بالاتر نشود .
- ورود آب به پشت ممنوع : جزییات اجرای باید طوری باشد که از ورود هر گونه آب به پشت ایزوگام جلوگیری کند بخصوص در جانپناه پشت بام
- پخ و گردی در کنجها : در کنجهای ۹۰ درجه لازم است حتما گوشه کنج با ملات ماسه سیمان و یا مصالح مناسب دیگر پخ و یا گرد شده ، طوری که زاویه شکست از ۹۰ درجه به زاویه باز و یا بدون زاویه در حالت گرد شدن تغییر یابد . زیرسازی مناسب بدون تیزی و کنج های دارای پخ و گردی دوست ایزوگام هستند .
- شستشوی بام : با شستشوی بام گرد و غبار از بین می رود و نخاله عملیات بنایی نیز باید جمع آوری گردد .
- نقطه شروع و پایان ایزوگام : شروع اجرا ایزوگام از محل کفشور و در محل خط القعر به سمت بالای شیب و پایان آن تاج یا خط الراس بام است .
- تعداد دست اجرا اطراف کفشور : اطراف کفشور به دلیل جمع شدن آب به هنگام بارندگی ، نیاز به حداقل دو دست اجرای ایزوگام دارد . در فضای باز بام ، ایزوگام اطراف کفشور حداقل ۲ متر از نقطه مرکزی کفشور در لایه زیرین امتداد می یابد .
- نحوه عایقکاری جانپناه : اجرای عایق پای جانپناه ، از روی کف تا ارتفاع ۲۰ الی ۳۰ سانتیمتری روی دیوار ادامه می یابد . سپس لایه بعدی ، با پوشاندن کل ارتفاع جانپناه و لبه آن ، با لایه عایق پای جانپناه ، اورلپ می شود .
- ضخامت لایه ها در اطراف کفشور : از آنجاییکه در اطراف کفشور ، تعادادلایه ها افزایش می یابد ، لذا در صورت عدم دقت ضخامت زیادتر ایزوگام در این نقاط خود باعث ماندن بخشی از آب و عبور نکردن آن به سمت داخل کفشور می شود . حوضچه درست می شود . لذا زیر سازی صحیح و تنظیمات شیب بندی باید به دقت رعایت گردد .
- تهیه و تنظیم شرکت ایزوگام شرق
بدون دیدگاه